Transformatiepartner voor duurzame groei en persoonlijke ontwikkeling

Bij DATO Management streven we naar transparante principes die de kern vormen van onze aanpak. Als transformatiebedrijf ligt onze focus op het bevorderen van de ontwikkeling en de duurzame groei van organisaties en teams, waarbij we elk individu ondersteunen in zijn of haar unieke leertraject.

DATO Management voor duurzame groei

Als uw betrouwbare transformatiepartner bieden wij producten en diensten die duurzame groei stimuleren. In onze inclusieve omgeving is er altijd ruimte voor u, waar respect en actieve luisterbereidheid centraal staan.

Wij communiceren helder en zorgen voor een positieve werksfeer waarin plezier en humor van groot belang zijn. Daarnaast streven wij naar zingeving, waarbij wij rekening houden met individuele waarden en ecologische verantwoordelijkheid.

Kortom, bij DATO Management zetten wij ons in voor uw transformatie, met focus op uw groei en welzijn.

Wie zijn wij: Experts in Transformatie en DATO Methodiek

Bij DATO Management zijn wij uw toegewijde partner op het gebied van transformatie, projectmanagement, coaching en training. Met een gecombineerde ervaring van tientallen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij het realiseren van hun transformatiedoelen. Ons team van experts is getraind volgens de D.A.T.O.-methodiek, een aanpak die gericht is op duurzame groei en ontwikkeling

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van uw organisatie. Of het nu gaat om het herstructureren van bedrijfsprocessen, het implementeren van nieuwe technologieën of het bevorderen van een cultuur van innovatie, wij hebben de kennis en expertise om u te begeleiden op uw transformatiereis.

Uitgebreide ervaring

Door onze uitgebreide ervaring in projectmanagement, coaching en training zijn wij in staat om zowel individuen als teams te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel. Wij geloven in een holistische benadering van transformatie, waarbij zowel de menselijke als de zakelijke aspecten in ogenschouw worden genomen.

Kies voor DATO Management als uw partner voor transformatie en ervaar de voordelen van onze diepgaande expertise en toewijding aan uw succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw transformatiedoelen.

Suzanne van der Horst

Eigenaar DATO Management BV - Transformatiemanager

Samen naar Succes: Ontdek mijn passie voor transformatie bij DATO Management

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer over Suzanne

Mijn naam is Suzanne van der Horst, en ik ben de oprichter en transformatiemanager van DATO Management.

Met een diepgaande passie voor het begeleiden van organisaties door transformaties, sta ik klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden. Bij DATO Management begrijpen we de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het doorvoeren van veranderingen, en onze missie is om u te ondersteunen bij het navigeren door deze complexe processen.

‌Ik breng jarenlange ervaring in diverse sectoren met me mee, en mijn bewezen staat van dienst in het leiden van transformatieprojecten vormt de kern van onze dienstverlening bij DATO Management. Met een aanpak gebaseerd op samenwerking, transparantie en resultaatgerichtheid, geloven we in het creëren van sterke partnerships met onze klanten.

‌Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner om uw organisatie te transformeren, bent u bij DATO Management aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw transformatiedoelen kunnen realiseren.

‌Ik kijk ernaar uit om persoonlijk kennis te maken en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor uw organisatie.

Meer weten over Suzanne?
Kijk dan ook eens op: https://suzannevanderhorst.com

Marija Josipovic

Eigenaar, coach en trainer HeartForce

Ik voel me gelukkig als ik bij mag dragen aan de ontwikkeling van mensen en het creëren van verbinding

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer over Marija

Ik voel me gelukkig als ik bij mag dragen aan de ontwikkeling van mensen en het creëren van verbinding, zodat leiders, teams en organisaties kunnen floreren en groeien. Ik geloof dat verbinding en eigenheid de basis vormen voor groei, flow en welbevinden en daar zet ik mij met plezier voor in.

Ik begeleid leiders en teams op het gebied van (persoonlijk) leiderschap- en teamontwikkeling.

Betrokkenheid, openheid, warmte, humor en directheid zijn de basis van mijn resultaatgerichte werkwijze. Ik heb een scherp oog voor gedragspatronen en unieke talenten van mensen en kijk naar diepere lagen van gedrag. Op een empatische manier nodig ik mensen uit tot zelfreflectie en ontwikkeling. What is done in love is done well! Een prachtige quote van Vincent van Gogh en een waarheid voor mij.

Mijn aanpak is erop gericht mensen bewust te maken van eigen voorkeursgedrag, communicatie, talenten, drijfveren en behoeften om van daaruit te kunnen verbinden met de ander en de zakelijke doelstellingen. Zelfinzicht is altijd de eerste stap. En daarbij gebruiken we niet alleen ons hoofd, maar ook ons hart en onze intuïtie. Having a smart brain is not enough, we also need a warm heart.

Daarbij zet ik een breed scala aan kennis, ervaring, modellen en technieken in waaronder NLP, Systemische opstellingen, Geweldloze communicatie, Gallup CliftonStrenghts en Insights Discovery.

Als mens hou ik enorm van reizen, lachen, dansen, eten, diepgaande gesprekken voeren, sporten en ben ik graag in de natuur. Samen met Erwin en onze dochter Lara Elena woon ik in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar zoals je waarschijnlijk aan mijn naam hebt gemerkt liggen mijn roots in het buitenland (het mooie Kroatië).

Meer weten over Marja?
Kijk dan ook eens op: https://heartforce.nl/ 

Yvonne van Kaathoven

Trainer en begeleider systemisch werk

Aan de hand van mijn kernwaarden wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen. Ik kleur graag buiten de lijntjes.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer over Yvonne

Dat geeft mij een gevoel van vrijheid en daar ga ik van stralen. Het allemaal net even iets anders doen dan een ander. Op een ondernemende manier aanpakken van zaken zowel privé als zakelijk en continue bezig zijn om mezelf te ontwikkelen en te groeien in mijn behoeftes. Zo lees ik heel veel boeken, volg ik altijd een opleiding naast mijn werk en mediteer en loop ik dagelijks hard om alles te verwerken. Dit alles doe ik met heel veel liefde en plezier. Puur vanuit mijn hart en omdat ik het anderen zo gun om hetgeen wat ik leer ook te leren.

Daarnaast Facilitair, train en coach ik dagelijks bedrijven op het gebied van Agile, Lean en QRM. En gebruik ik familie- en organisatie opstellingen vaak om het binnen de organisatie toch op een iets andere manier te visualiseren. Ook ben ik moeder van drie geweldige kinderen en woon ik samen met mijn liefje in Tilburg. That’s me!

Meer weten over Yvonne?
Kijk dan ook eens op:
Dailylean.nl

Succesvolle transformatietrajecten begeleid bij o.a.

Wat biedt DATO Management?

Transformatie teams & organisaties

Van ontwerp en training tot meerjarige begeleiding bij transformatietrajecten. Ontdek wat DATO Management voor jouw organisatie kan betekenen.