Leiderschap Ontwikkelweken

Doe mee aan de Ontwikkelweken

Een exclusief retreat voor ambitieuze vrouwelijke leiders en pioniers. Een plek waar de uitdagingen van het navigeren in een mannenwereld worden erkend. Hier wordt vrouwelijkheid als kracht gezien en gezocht naar de ultieme balans en groei in een carrière.

In een setting waar eten, drinken en ontspanning hand in hand gaan met persoonlijke ontwikkeling. Het voorjaar zorgt voor vernieuwde energie en kansen, terwijl het najaar reflectie en diepgang biedt. Deze ervaring? Onmisbaar voor de moderne vrouwelijke professional. Durf te groeien!

Meer informatie

Voor wie?

De Ontwikkelweken zijn ontworpen voor vrouwelijke leiders en pioniers die zich bevinden in invloedrijke en hoge functies. Vaak hebben ze een rijke achtergrond van zowel persoonlijke als professionele ervaringen. Ze zijn zelfbewust, bezitten zelfkennis en hebben in veel gevallen een gezin.

Ze hebben de top bereikt en alle obstakels van een veelal ‘mannengerichte’ omgeving overwonnen. Maar hoe nu verder? Men zoekt nu naar dieper inzicht en balans. Kortom: de volgende stap in hun ontwikkeling.

Waarom?

In de huidige bedrijfswereld voelen veel vrouwen zich uitgedaagd om hun ware zelf te zijn. Er kan een interne strijd ontstaan tussen het willen passen binnen de organisatiecultuur en het behouden van hun unieke vrouwelijke identiteit.

Veel vrouwelijke leiders ervaren een gevoel van eenzaamheid aan de top en zijn op zoek naar een gemeenschap die hun unieke uitdagingen begrijpt.

De Ontwikkelweken bieden een veilige haven waarin:

  • Men zichzelf kan herontdekken
  • Opnieuw kunnen verbinden met hun ware zelf
  • Leren hoe ze hun vrouwelijke en mannelijke energieën in evenwicht kunnen brengen.
Wat brengt het je?

Deelname aan de Ontwikkelweken biedt tal van voordelen. Het is een kans om diepgaande zelfreflectie te ervaren, persoonlijke en professionele doelen te stellen en te leren hoe je deze kunt manifesteren. Door samen te zijn met gelijkgestemden, wordt het gevoel van eenzaamheid dat vaak gepaard gaat met leiderschapsrollen verminderd.

Hier wordt de vrouwelijkheid gevierd en erkend als een essentiële identiteit. Deelnemers krijgen de tools en inzichten om hun eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Onafhankelijk van externe bevestiging.

Dit retreat is niet alleen een kans om te groeien en te leren. Het is ook bedoeld om te ontspannen, op te laden en te verbinden met een ondersteunende gemeenschap.

Wanneer?

De Ontwikkelweken worden twee keer per jaar gehouden: een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. Elk seizoen heeft een unieke focus om ervoor te zorgen dat deelnemers het meeste uit hun ervaring halen.

Het voorjaar richt zich op externe manifestatie. Dit gaat over het stellen van doelen, het ontwaken van nieuwe energieën en het openen naar nieuwe mogelijkheden.

Het najaar daarentegen is meer introspectief. Hierbij ligt de nadruk op reflectie, het planten van zaadjes voor toekomstige groei en het opruimen van mentale en emotionele blokkades.

Beide retreats bieden echter volop gelegenheid voor ontspanning en persoonlijke groei.

Wat gebeurt er tijdens de Ontwikkelweken?

In het kort

Hier komen ambitieuze vrouwen samen. Geïnspireerd door een gemeenschappelijke visie op leiderschap en transformatie. Twee seizoenen, elk met een unieke focus. Voorjaar belicht externe manifestatie; najaar biedt introspectie. Samen vormen ze een reis van zelfontdekking en professionele evolutie.

Voorjaar

Een tijd van externe manifestatie. Het seizoen nodigt uit tot het ontluiken van frisse energieën, het actief stellen van doelen en het verkennen van nieuwe horizonnen.

In deze fase leren deelnemers om kansen te omarmen, hun potentieel te maximaliseren en zichzelf met hernieuwde passie en moed te presenteren in de wereld.

Najaar

Een tijd van introspectie en reflectie. Dit seizoen moedigt aan tot het planten van zaadjes voor toekomstige groei en het opruimen van mentale barrières.

In deze fase worden deelnemers begeleid in het herontdekken van hun innerlijke kracht. Ze vinden hier de balans tussen hun authentieke zelf en professionele aspiraties.

Hoe nu verder?

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Meld je nu aan voor de Ontwikkelweken. Na aanmelding ontvang je verdiepingsvragen en plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek van een uur. Dit gesprek is het startpunt voor een transformerende ervaring.

Voordelen op een rijtje

  • Persoonlijke groei: verdiep je zelfkennis en ontwikkel je vaardigheden verder.
  • Professionele ontwikkeling: versterk je leiderschapskwaliteiten en carrièrepad.
  • Balans tussen werk en leven: vind harmonie tussen professionele verantwoordelijkheden en persoonlijk welzijn.
  • Holistiche benadering: aandacht voor zowel intellectuele als emotionele groei.
  • Seizoensgerichte aanpak: Afgestemd op de unieke energieën van voorjaar en najaar.
  • Duurzame groei: vaardigheden en inzichten die een blijvende impact hebben.
  • Gemeenschapsgevoel: ervaar de kracht van groepsdynamiek en gedeelde visie.